Είστε αναποφάσιστοι; Δυσκολεύεστε να διαλέξετε όταν έχετε πολλές επιλογές μπροστά σας; Το Instagram θα κάνει τη ζωή σας λιγάκι πιο εύκολη, αφού στην πλατφόρμα ενσωματώθηκε ένα νέο χρήσιμο χαρακτηριστικό!

Τι εννοούμε; Ότι τώρα δεν θα χάνετε χρόνο ψάχνοντας την καλύτερη φωτογραφία από τη συναυλία ή το χτεσινό πάρτι για να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Γιατί να το κουράζετε, όταν απλά μπορείτε να “ανεβάσετε” τα πάντα με τη μία;

Πλέον το δημοφιλές application σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε και να κάνετε share στο feed σας πολλές φωτογραφίες και video ταυτόχρονα, στο ίδιο post. Στην εφαρμογή έχει προστεθεί ένα νέο εικονίδιο, που επιτρέπει να μοιραστείτε περισσότερες από μια εικόνες μονομιάς, ενώ είναι εφικτό πατώντας παρατεταμένα σε κάποιο στιγμιότυπο, να το επιλέξετε και να το μεταφέρετε ή να το επεξεργαστείτε, προσαρμόζοντας έτσι ακριβώς στα γούστα σας τη μορφή της δημοσίευσής σας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις παραπάνω λειτουργίες, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να ενημερώσετε το Instagram στην έκδοση 10.9, που είναι ήδη διαθέσιμη στο Google Play και το Apple App Store.

Advertisements