Χαρακτηριστικά και σχεδίαση

Διατίθεται με Windows 10 Home – για μια ομαλή, ευέλικτη εμπειρία χρήσης υπολογιστή
Δράση edge-to-edge

Δράση edge-to-edge.
Η επαναστατική οθόνη InfinityEdge διατίθεται τώρα για πρώτη φορά σε έναν 2 σε 1, παρέχοντας προβολή edge-to-edge σχεδόν χωρίς πλαίσιο, στον μικρότερο 2 σε 1 13 ιντσών (μεγέθους 11 ιντσών) στον πλανήτη1.
Με στυλ που αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του

Με στυλ που αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του.
Λεπτός. Ελαφρύς. Εξαιρετικά φορητός: ο XPS 13 είναι ο μικρότερος 2 σε 11 13 ιντσών με μια επεκτάσιμη οθόνη edge-to-edge που τον καθιστά μια εξαιρετικά φορητή υπερδύναμη που μεταφέρεται εύκολα και σας επιτρέπει να εργάζεστε και να παίζετε από οπουδήποτε.

Σχεδιασμένος για να τραβά τα βλέμματα, όχι να σας παίρνει τα αυτιά: η σχεδίαση χωρίς ανεμιστήρα εξασφαλίζει ένα λεπτότερο, πιο κομψό σχήμα (8-13,7 χιλ.) και περιορίζει τον θόρυβο και τη θερμότητα του υπολογιστή σας, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε αθόρυβη λειτουργία σε συναντήσεις ή καφέ. Θα κλέψετε τις εντυπώσεις με το κομψό σας στυλ, όχι με τον θόρυβο του υπολογιστή σας.

Κομψός από κάθε άποψη: ο XPS 13 2 σε 1 είναι σχεδιασμένος με κορυφαίας ποιότητας άρθρωση 360 μοιρών για τέσσερις ευέλικτες θέσεις – tablet, tent, φορητού υπολογιστή και βάσης – ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε, να εργάζεστε ή να περιηγείστε όπως σας αρέσει.

Απόδοση μεγάλης διάρκειας
Παραμείνετε συνδεδεμένοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα: Ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας 2-σε-1, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει. Χρησιμοποιούμε 2 διαφορετικούς τρόπους συγκριτικής αξιολόγησης της διάρκειας ζωής της μπαταρίας: κατά το βιομηχανικό πρότυπο MobileMark 2014, καθώς και ως προς ορισμένες από τα πιο κοινές χρήσεις φορητού υπολογιστή, όπως η ροή βίντεο. Όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές παραγωγικότητας, όπως Word ή Excel, απολαύστε έως και 15 ώρες λειτουργία ή έως και 10 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν παρακολουθείτε μέσω ροής περιεχόμενο Netflix3.

Εφεδρική ισχύς: ο προαιρετικός υβριδικός προσαρμογέας και το επίσης προαιρετικό Power Bank της Dell σάς προσφέρουν επιπλέον χρόνο λειτουργίας με (11) επιπλέον ώρες παραγωγικότητας για τον XPS 13 2 σε 1.

Απολαύστε καλύτερη προβολή

Απολαύστε καλύτερη προβολή.
Εντυπωσιακή προβολή και ευκρίνεια: ερωτευτειτε την εντυπωσιακή ανάλυση UltraSharp QHD+ (3.200 x 1.800) για πραγματικά εντυπωσιακή λεπτομέρεια, με 5,7 εκατομμύρια pixel (276 ppi). Απολαύστε 2,5 εκατομμύρια περισσότερα pixel συγκριτικά με τις οθόνες FHD, για εικόνες και κείμενα με απίστευτη ευκρίνεια. Πείτε αντίο στα θολά περιγράμματα και αποκτήστε εξαιρετική ακρίβεια κατά την επεξεργασία εικόνων. Κάντε ζουμ για περισσότερες λεπτομέρειες ή δείτε περισσότερο περιεχόμενο στην οθόνη σας.

Εύκολη κοινή χρήση: δείτε το περιεχόμενο ξεκάθαρα από σχεδόν κάθε γωνία με μια οθόνη IGZO IPS, που σας παρέχει ευρεία γωνία θέασης έως 170°. Παράλληλα, η οθόνη αφής σάς επιτρέπει να κινηθείτε με ευκολία, πατώντας, σαρώνοντας και πιέζοντας.

Ρίξτε φως στην ημέρα σας: η φωτεινότητα των 400 nit είναι ανώτερη από εκείνη μιας τυπικής επίστρωσης οθόνης φορητού υπολογιστή. Επομένως, απολαμβάνετε εξαιρετική προβολή, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Μια επίστρωση οθόνης κατά των αντανακλάσεων βελτιώνει τη χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Υπέροχα χρώματα: απολαύστε τα πιο φωτεινά ανοιχτά και τα πιο σκούρα χρώματα χάρη στη χρωματική γκάμα 72% και τον λόγο αντίθεσης 1.000:1.

Εκπληκτική ταχύτητα
Εκπληκτική ταχύτητα.
Εντυπωσιακή απόδοση και ταχύτητα απόκρισης: οι επεξεργαστές 7ης γενιάς Intel® Core™ i5 και i7 παρέχουν βελτιωμένη απόδοση με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, για εντυπωσιακή ταχύτητα απόκρισης του συστήματος.

Λειτουργία δυναμικής ισχύος: με τη χρήση αισθητήρων θερμοκρασίας, ο XPS 13 2 σε 1 έχει προσαρμοστεί ώστε να παρέχει μέγιστη απόδοση για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, για να έχετε την ισχύ που χρειάζεστε για τις πιο απαιτητικές εργασίες.

Έτοιμος για χρήση αμέσως: ο XPS 13 2 σε 1 κάνει εκκίνηση και επαναφορά σε δευτερόλεπτα, χάρη στις μονάδες δίσκου στερεάς κατάστασης και την τεχνολογία Intel® Rapid Start. Επιπλέον, οι νέες επιλογές PCIe έως 1 TB προσφέρουν 1,3 φορές ταχύτερη απόδοση.

Κορυφαία υλικά. Μέγιστη ανθεκτικότητα.
Ανθεκτική σχεδίαση

Ανθεκτική σχεδίαση:

ο XPS 13 2 σε 1 κατασκευάζεται από επεξεργασμένο αλουμίνιο, ίνες άνθρακα, ενισχυμένο κρύσταλλο Corning® Gorilla® NBT™, καθώς και ατσάλινες αρθρώσεις, σε περίβλημα από επεξεργασμένο αλουμίνιο για ισχυρότερη κατασκευή. Μια οθόνη που είναι έως και 10 φορές πιο ανθεκτική στις γρατζουνιές σε σχέση με το κοινό γυαλί και ένα στήριγμα παλάμης που είναι πιο δροσερό στην αφή δίνουν μια αίσθηση κορυφαίας ποιότητας.

Πιέστε, μεγεθύνετε και επιλέξτε με ακρίβεια

Πιέστε, μεγεθύνετε και επιλέξτε με ακρίβεια:

το πληκτρολόγιο αφής ακριβείας αποτρέπει το φαινόμενο του κέρσορα που αναπηδά και αιωρείται, ενώ η λειτουργία Αποτροπής τυχαίας ενεργοποίησης βάζει τέλος στα ακούσια κλικ, όταν η παλάμη σας ακουμπάει την επιφάνεια αφής.

Δείτε τι χάνατε μέχρι τώρα:
το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο στον βασικό εξοπλισμό φωτίζει τα πλήκτρα σας, έτσι ώστε να παραμένετε παραγωγικοί σε χώρους με χαμηλό ή και καθόλου φωτισμό.

Τελευταία συνδεσιμότητα

Τελευταία συνδεσιμότητα:

ο XPS 13 2 σε 1 περιλαμβάνει 2 θύρες USB Type-C για έξυπνη φόρτιση και λειτουργικότητα οθόνης και επιλογές σταθμού σύνδεσης ενός καλωδίου που δεν καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στο γραφείο. Η μία θύρα διαθέτει τεχνολογία Thunderbolt 3™ για 8 φορές ταχύτερη λήψη. Περιλαμβάνεται προσαρμογέας USB-C σε USB-A.

Διαδράστε έξυπνα

Διαδράστε έξυπνα.
Υλοποιήστε τις ιδέες σας με τον ταχύτερο τρόπο: μετατρέψτε τις σκέψεις σε πράξεις με τη μαγεία του Ink των Windows. Κρατήστε σημειώσεις απλά, με την ταχύτητα της σκέψης, χωρίς να χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι. Επιπλέον, συνδυάστε δυναμικά το Ink με το Office, για επεξεργασία, δημιουργία περιεχομένου και εξέλιξη των ιδεών σας χωρίς κόπο. Η προαιρετική ενεργή γραφίδα Dell, με χιλιάδες επίπεδα ευαισθησίας πίεσης με ακρίβεια επαγγελματικού επιπέδου (2.048), προσφέρει μια πιο φυσική εμπειρία γραφής στο χέρι, μιμούμενη την εμπειρία γραφής με το χέρι όσο το δυνατόν καλύτερα. Η γρήγορη απόκριση, τα βελτιστοποιημένα υλικά της μύτης της γραφίδας και η λειτουργία απόρριψης παλάμης συμβάλλουν, επίσης, σε μια αίσθηση γραφίδας όσο πιο κοντινή γίνεται στη γραφή σε τυπικό χαρτί, όταν κρατάτε σημειώσεις ή σχεδιάζετε.
*Η γραφίδα πωλείται ξεχωριστά

Windows Hello από τη Microsoft: απολαύστε είσοδο χωρίς κωδικό πρόσβασης με τη βασική συσκευή ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος που σας προσφέρει τον ταχύτερο και πιο ασφαλή τρόπο να ξεκλειδώνετε τις συσκευές σας Windows. Σας διακρίνει απ’ όλους τους άλλους μέσω της αφής σας. Σας καλωσορίζει με έναν φιλικό χαιρετισμό και λειτουργεί ακόμη και σε εφαρμογές και τοποθεσίες Web Microsoft Edge.

Πιο φιλικός προς το περιβάλλον από ποτέ
Πιο φιλικός προς το περιβάλλον από ποτέ.
Εξοικονομεί ενέργεια: ο XPS 13 2 σε 1 έχει με πιστοποίηση ENERGY STAR®.

Εξυπνότερα υλικά: χωρίς υλικά όπως κάδμιο, μόλυβδο και ορισμένα προϊόντα φθαλίου, διαθέτει πιστοποίηση EPEAT® Gold4 και δεν περιέχει BFR/PVC5.

Φιλικός προς την ανακύκλωση: πάνω από το 90% (σε βάρος) των εξαρτημάτων του φορητού υπολογιστή μπορεί να ανακυκλωθεί ή να επαναχρησιμοποιηθεί εύκολα, ενώ τα υλικά συσκευασίας από μπαμπού είναι 100% ανακυκλώσιμα.

Θύρες και υποδοχές

Θύρες και υποδοχές
1. Ηχείο 2. Κουμπί λειτουργίας 3. Υποδοχή καρτών Micro SD 4. USB C 3.1 με PowerShare / Θύρες τροφοδοσίας AC και οθόνης 5. Θύρα κλειδαριάς Noble 6. Thunderbolt™ 3 (4 λωρίδες PCI Express 3ης γενιάς) με PowerShare / AC Power και Display Port 7. Υποδοχή ακουστικών 8. Κουμπί και ένδειξη μετρητή μπαταρίας
Διαστάσεις και βάρος

Διαστάσεις και βάρος
1. Βάθος: 7,8 ίντσες (199 χιλ.) | 2. Πλάτος: 11,98 ίντσες (304 χιλ.) | 3. Ύψος: 0,32-0,54 ίντσες (8-13,7 χιλ.) |  Βάρος: αρχικό βάρος 2,7 λίβρες (1,24 κ.)6
Advertisements