Ένα μόλις 24ωρο μετά τη διαρροή της λίστας με τα χαρακτηριστικά που αναμένεται να έχει το Samsung Galaxy S8+, σήμερα διέρρευσε ίδια εικόνα που αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του μικρότερου Samsung Galaxy S8.

Να σημειωθεί εξαρχής ότι οι πληροφορίες αυτές δεν είναι επιβεβαιωμένες από τη Samsung, άρα κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για το εάν και κατά πόσο ισχύουν. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ θα έχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά.

Σε αυτό που διαφέρουν οι δυο εκδόσεις της ναυαρχίδας είναι η οθόνη. Η οθόνη του Galaxy S8 είναι 5.8 ιντσών (full rectangle)/ 5.6 ιντσών (rounded corners) QHD+ Super AMOLED, ενώ το Galaxy S8+ ενσωματώνει οθόνη 6.2 ιντσών (full rectangle)/ 6.1 ιντσών (rounded corners), επίσης QHD+ Super AMOLED.

Οι μόνες πληροφορίες που δεν μας δίνουν οι παρακάτω λίστες είναι για τον επεξεργαστή και το μέγεθος των μπαταριών. Κατά τα άλλα, τα Samsung Galaxy S8 και S8+, αναμένονται με μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, κάμερα 12 Megapixel Dual Pixel και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Διαθέτουν πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη, 4G LTE, σκάνερ ίριδας, υποστήριξη Samsung Pay και τεχνολογία ασύρματης φόρτισης.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει 29 Μαρτίου και στα ράφια των καταστημάτων αναμένονται 21 Απριλίου.

galaxy s8 specs

galaxy s8 specs

Samsung Galaxy S8 leak

Advertisements