Η Samsung τελικά κατάφερε να μας εκπλήξει λίγο πριν την επίσημη έναρξη της MWC 2017, αφού ανακοίνωσε το Samsung Galaxy Book ένα νέο tablet/notebook που τρέχει Windows 10.

Σύμφωνα με την Samsung, το υπερφορητό Galaxy Book θα προσφέρει «PC Class Performance». Τo Samsung Galaxy Book θα έρθει σε 2 μεγέθη, 10.6 και 12 ίντσες, με την κάθε έκδοση να έχει τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Η μικρότερη έκδοση θα έρχεται με οθόνη TFT 10.6 ιντσών με FHD ανάλυση. Στο εσωτερικό θα έχει τον 7ης γενιάς Core M3 με τους πυρήνες να είναι χρονισμένους στα 2.6GHz. Η μνήμη RAM θα είναι στα 4GB, ενώ θα υπάρχει η επιλογή για 64 ή 128 GB εσωτερικής μνήμης. Αν δεν σας φτάνει ο συγκεκριμένος χώρος, τότε θα μπορείτε να τον επεκτείνετε μέσω microSD, έως και 256GB. Θα έχει μία κάμερα στα 5 megapixel, ενώ θα τρέχει την full έκδοση των Windows 10.

Η πιο μεγάλη έκδοση των 12 ιντσών θα είναι και πιο ισχυρή. Αρχικά, η Super AMOLED οθόνη θα έχει ανάλυση 2160×1440 (FHD+) με 3:2 αναλογία. Η μεγαλύτερη έκδοση θα έχει τον 7ης γενιάς Core i5 με τους πυρήνες να είναι χρονισμένοι στα 3.1GHz. Όσον αφορά την RAM και την εσωτερική μνήμη θα έχουμε 2 επιλογές. Μία με 4GB RAM και 128GB SSD και την άλλη με 8GB RAM και 256GB SSD. Και τα 2 θα έχουν δυνατότητα επέκτασης με microSD.

Και οι δύο εκδόσεις θα έχουν fast charging δυνατότητα, S-Pen ενώ θα υπάρχει και ένα ειδικό πληκτρολόγιο/θήκη που θα τα συνοδεύει. Το πληκτρολόγιο θα έχει φωτιζόμενα πλήκτρα και σχετικά μεγάλο trackpad για άνετη χρήση. Εκτός από την κλασική χρήση ως Notebook, το πληκτρολόγιο/θήκη θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τοποθετήσεις το Galaxy Book και σε άλλες θέσεις ανάλογα με την εργασία που κάνεις.

Τέλος, το Samsung Galaxy Book θα υποστηρίζει και αυτό την λειτουργία Samsung Flow για Notification Sync, Auto Tethering και Content Sharing μεταξύ των συσκευών.

Σε ένα ζωντανό demo που είδαμε, το Samsung Galaxy Book ηταν συνδεδεμένο με δύο 4K μόνιτορ μέσω USB-C θυρών και λειτουργούσε απροβλημάτιστα χωρίς κανένα ίχνος καθυστέρησης, ενώ οι οθόνες φόρτιζαν παράλληλα το Galaxy Book. Πως σας φαίνεται;

 

Samsung Galaxy Book (12)

Samsung Galaxy Book (11)

Samsung Galaxy Book (4)

Samsung Galaxy Book (2)

Samsung Galaxy Book (3)

Samsung Galaxy Book (7)

Samsung Galaxy Book (5)

Samsung Galaxy Book (8)

Samsung Galaxy Book (9)

Samsung Galaxy Book (14)

Samsung Galaxy Book (13)

 

ΠΗΓΗ
Advertisements