Το LG G6 ανακοινώθηκε πριν από περίπου ένα 24ωρο στην MWC 2017. Η εταιρεία αφήνει πίσω το αρθρωτό design, την αποσπώμενη μπαταρία, χρησιμοποιεί full-screen design, μέταλλο και γυαλί για την κατασκευή και λανσάρει ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της σειράς G.

Το LG G6 ενσωματώνει οθόνη 5.7 ιντσών, Dolby Vision/HDR 10 certified και 2:1 aspect ratio.

Στην επίσημη ανακοίνωση η LG δεν ανέφερε τιμή, αλλά οι πληροφορίες από την αμερικάνικη AT&T έκαναν λόγο για τιμή μεταξύ 649 και 699 δολαρίων και παγκόσμια κυκλοφορία 10 Μαρτίου.

Ωστόσο, ο Cho Juno, επικεφαλής του τμήματος mobile της LG μιλώντας στα κορεάτικα media στην MWC, ανέφερε ότι το LG G6 θα κυκλοφορήσει στη χώρα από 10 Μαρτίου. Αυτό που έχει όμως διαίτερο ενδιαφέρον είναι οι δηλώσεις για την τιμή. Ο ίδιος φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: «he phone will hit the Korean market first on March 10. The price starts at 899,800 won». Αυτό σημαίνει γύρω στα 796.85 δολάρια.

Η τιμή αυτή είναι ίδια με του LG V20 όταν είχε κυκλοφορήσει. Μένει να δούμε ποια θα είναι η επίσημη τιμή στην Ευρώπη. Να σημειωθεί ότι φέτος και άλλες ναυαρχίδες αναμένονται να είναι πιο ακριβές από τους προκατόχους του 2016 (το ίδιο έχει ακουστεί και για Galaxy S8)

Αναφερόμενος στις πωλήσεις ο Cho ανέφερε: «We will make new investments for promotional activities in April and May before the phone’s full-scale shipment starts in the third quarter. We need to see the spending and device sales during the period. Sales will be better than those of the G5 or V20. We cannot reveal the sales target».

lg g6 new

Πηγή: 1,2

 

Advertisements